PREDSTAVITEV PODJETJA

e-DISTI d.o.o. je hitro rastoče podjetje, katerega dejavnosti obsegajo celovite rešitve na različnih področjih; UPS brezprekinitvenih sistemov, skenerjev,  CAD programske opreme za risanje v .dwg formatu in sistemov za duplikacijo CD/DVD medijev. S svojo prisotnostjo v vseh segmentih gospodarstva in javnega sektorja, pokrivamo tako največja Slovenska blue chip podjetja, ponudnike internetnih storitev, zdravstva, ministrstva,… pa vse do malih podjetij in prodaje na drobno.

Zaobljubljeni smo najvišji kvaliteti tehnične podpore, centrom za oskrbo uporabnikov, stalno podporo s tehničnim izobraževanjem in našimi strokovnimi serviserji, ki pokrivajo celotno Slovenijo, Hrvaško, Srbijo in Italijo. Izobraževanja tehničnega osebja so izpopolnjena z notranjimi in zunanjimi izobraževanji in potekajo v sodelovanju s tujimi strokovnjaki s strani proizvajalcev.

V našem podjetju se zavedamo, da lahko najboljši rezultati nastajajo v okolju kjer so zadovoljni in predani svojemu delu tudi naši zaposleni. Pri nas spodbujamo izmenjavo izkušenj, razvoj znanja in potenciale vsakega posameznika.  Le tako vam lahko zagotavljamo najboljše.

O nas

Uspeh za nas so zadovoljni partnerji in hvaležni uporabniki.

Kratka zgodovina

Ustanovitev našega podjetja sega v leto 2010, ko smo začeli z aktivnostmi kot distributer opreme in tehnične podpore v procesih digitalizacije papirnih dokumentov. Že v naslednjem letu pa smo dejavnost razširili s prodajno-zastopniškim programom in postali podjetje s celovitim programom, torej od svetovanja in inženiringa, prodaje, izobraževanja, do tehnične podpore ter usposobljenega in pooblaščenega servisa. Hitra širitev območja prodaje na Adriatic regijo z distribucijo prek partnerskih podjetij nas je privedla, da smo dve leti po ustanovitvi podjetja, odprli pisarno v Beogradu.

Zaradi vse večje ponudbe in tudi samega širjenja kolektiva se je pokazala potreba po večjih prostorih in tako smo se leta 2012 preselili v nove, večje prostore, kjer zagotavljamo Vam prodajo, servis in skladiščimo opremo in njihove rezervne dele. V tem letu smo novo pisarno odprli tudi v Zagrebu.

Podrobnejše informacije o sedežu podjetja izveste s klikom na kontakt.

Naš cilj je ostati najboljša izbira pri:

  • svetovanju,
  • inženiringu in dobavi
  • ter podpori zastopane opreme.

Naša skrb in dolžnost je:

  • Ponuditi poslovnim in javnim ustanovam najboljše, kar trenutno obstaja v svetu brezpapirne, brezprekinitvene, ACAD in medicinske opreme,
  • ostati v koraku z razvojem nove tehnologije,
  • krojiti njen razvoj in skrbeti za zvesto in kvalitetno podporo.